Praktisk info


Hva er Kollektivkonferansen?

Kollektivkonferansen er det årlige møtestedet for alle som jobber med eller har interesse for kollektivtrafikk, mobilitet og bærekraftig bevegelsesfrihet. Konferansen arrangeres av Kollektivtrafikkforeningen, som er en nasjonal bransjeorganisasjon for offentlige aktører som planlegger, kjøper og markedsfører kollektiv- og mobilitetstjenester.

Kollektivkonferansen 2020 handler om mennesker – fordi mobilitet handler om mennesker. Det handler om hvordan du som menneske kan bevege deg fritt og bærekraftig, og hvordan samfunnet skal legge til rette for det. Vi har spurt ledende aktører om hvordan vi kan gjøre det lettere å velge bærekraftig transport, og ikke minst – kan vi bruke koronapandemien til å skape nye og mer bærekraftige reisevaner?

Hvordan deltar jeg?

Kollektivkonferansen 2020 er et digitalt arrangement. Det betyr at du kan delta på konferansen fra der du velger å være 19. november, enten det er kontoret eller  godstolen på hjemmekontoret. Det eneste du trenger er en mobiltelefon eller datamaskin og tilgang til internett. Det følgende skjer når du har meldt deg på:

1.  Du mottar en epost fra «Norsk forening for kollektivtrafikk», som bekrefter at du har meldt deg på.

2.  Én uke før konferansedagen 19. november får du en epost med personlig lenke som gir deg tilgang til Kollektivkonferansen 2020.

3.  18. november får du en sms med avsender KOLLEKTIV. Også denne inneholder lenke til konferansen.

4.  19. november gjør du deg klar til å delta på en virtuell møteplass for alle som jobber med, eller er interessert i kollektivtrafikk og mobilitet – Kollektivkonferansen 2020!

Rabattkoder

Vi har rabattkoder for studenter, ungdomspolitikere samt interesseorganisasjoner. Ta kontakt!

 

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss!